Bejelentkezés

Értesülj elsőként a kata és átalányadózás közti választást megkönnyítő legújabb szakmai anyagaink megjelenéséről! Iratkozz fel a Kisvállakozói Értesítő hírlevelére!

A kisvállalkozók adminisztrációs kötelezettségeit megkönnyítő, adózását optimalizáló jogszabályok változásai mellett tudástárunk valamennyi új tartalmáról értesítünk rögtön a megjelenést követően!

Esettárunkban elolvashatod a tanácsadóinkhoz beérkező megválaszolt kérdéseket a kata és az átalányadó választásával együtt járó kötelezettségekről és közterhekről – szakértőnk kiemelésével és elérhetőségével. Legfrissebb szakmai eseményeinkről készült videóink és digitális leckéink végigvezetnek a főállású, mellékállású és nyugdíjas foglalkoztatás átalányadós és katás változatának előnyein és hátrányain. Ugyancsak elsőként értesítünk a vállalkozások indításához és működtetéséhez segítséget nyújtó tematikus különszámaink és a legelőnyösebb adózást lehetővé tevő kalkulátoraink letölthetőségéről.

Mindezen felül az iratmintatárunkban a frissen megjelent új iratmintákat, katás megbízási szerződéseket is közvetlenül megnyithatod és azonnal letöltheted magyarázatokkal, folyamatsegédletekkel.


OK
Kattints ide a részletekért! Fizessen elő a Jogkövető Prémiumra most! Érdekel