SZAKMAI VIDEÓK KISVÁLLALKOZÓKNAK

Az átalányadózás könyvelői kihívásai 2024-ben: szüneteltetés és járulékok

Az átalányadózók ügyeinek kezelése kihívást jelent a könyvelők számára, hiszen a vonatkozó szabályozás bonyolulttá vált. A 2024-es év elején a szüneteltetéssel kapcsolatos teendők okozzák a legnagyobb fejtörést az érintetteknek, különösen a járulékok vonatkozásában. Dr. Nagy Péter, a vámigazgatóság jogi referense fedte fel az új szabályokat a Menedzser Praxis adókonferenciáján elhangzott előadásában.

Lejátszási idő: 00:43:55

A felvétel dátuma: 2024.01.16.

Megnézem

Adóváltozások 2024: fájni fog a könyvelőknek (is)

Miért lett volna indokolt az alanyi áfamentes keret növelése, miért maradt ez el 2024 elején és várhatunk-e változást a közeljövőben? Mennyivel adózunk többet idén? Jól tették-e a másodállású egyéni vállalkozók, hogy fellélegeztek a különadó tervezetének visszavonásakor és számíthatunk-e hasonló javaslat benyújtására? Kell-e tovább küzdeni a hipa sávos adózással? Ruszin Zsolt adószakértő a Menedzser Praxis konferenciáján.

Lejátszási idő: 00:45:46

A felvétel dátuma: 2024.01.15.

Megnézem

A számviteli törvény 2024-es változásai

A tavaly év novemberében ismertté vált adócsomag a számviteli szabályok területén is számos változást hozott. Botka Erika, a Pénzügyminisztérium főosztályvezetője a jogi, adózási, valamint a könyvelőképzéssel összefüggő újdonságokra hívta fel a figyelmet.

Lejátszási idő: 01:05:00

A felvétel dátuma: 2024.01.15.

Megnézem

Átalányadózás 2024 - hogy módosulnak a szabályok?

Az átalányadózó egyéni vállalkozók 2024. január 1-jétől változásokat tapasztalhatnak az adózás területén. A minimálbér és garantált bérminimum emelkedése miatt nőnek az átalányadózók bevételi határai – hívta fel a figyelmet Dr. Nagy Péter kiemelt jogi referens, aki arról is beszámolt, hogy a járulék és a szocho összegek miszerint és miképpen alakulnak. Emellett az adómentességi szabályok változásairól is szót ejtett a szakértő.

Lejátszási idő: 00:47:47

A felvétel dátuma: 2023.12.11.

Megnézem

Megoldás a legtipikusabb számlázási hibákra

A vállalkozások életének állandó velejárója a folyamatos számlakiállítás, különösen így van ez az online számlaadat-szolgáltatás rendszerének bevezetése és kötelező használata óta. Az adóhivatal a korábbiaknál sokkal szélesebb körben és célzottan látja a számlakiállítási hibákat, a számlát kiállító és befogadó feleknek tehát egyaránt kiemelten figyelniük kell a lehetséges hibaforrásokat. Szakmai napunkon Bonácz Zsolt, a Menedzser Tudás- és Válaszközpont vezető szakértője a leggyakrabban előforduló hibázási lehetőségeket próbálta számba venni.

Lejátszási idő: 01:56:02

A felvétel dátuma: 2023.10.10.

Megnézem

Eredményes közösségi média stratégia cégvezetőknek Kérdés-válasz

A közösségi média megkerülhetetlen, amikor egy cég életében márkaépítésről, az ismertség növeléséről, a marketing stratégia kialakításáról van szó. Hogyan lehet lépést tartani a változó trendekkel és a lehető legtöbb eszközt kiaknázni, min kell változtatni 2023-ban, milyen lehetőségek rejlenek még a közösségi médiában? Lévai Richárd közösségi marketing specialista szakmai napunkon leginkább a Facebook, TikTok és más, jól ismert közösségi média felületek használatával kapcsolatban kapott kérdéseket.

Lejátszási idő: 00:25:19

A felvétel dátuma: 2023.06.20.

Megnézem

Eredményes közösségi média stratégia cégvezetőknek

A közösségi média megkerülhetetlen, amikor egy cég életében márkaépítésről, az ismertség növeléséről, a marketing stratégia kialakításáról van szó. Hogyan lehet lépést tartani a változó trendekkel és a lehető legtöbb eszközt kiaknázni, min kell változtatni 2023-ban, milyen lehetőségek rejlenek még a közösségi médiában? Leginkább ezekről a kérdésekről beszélt szakértőnk, Lévai Richárd közösségi marketing specialista szakmai napunkon.

Lejátszási idő: 01:31:32

A felvétel dátuma: 2023.06.20.

Megnézem

Hogyan használjuk a NAV Ügyfélportálját, az ÜPO-t?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapjának általános átalakulása mellett 2022 nyarán megújult a NAV új ügyintéző felülete, az Ügyfélportál (ÜPO), amely fokozatosan leváltja a két évtizede működő ügyfélkiszolgáló rendszert, az eBEV-et. A két felület még egy ideig párhuzamosan működik, de ideje felkészülni a végleges átállásra. Nyilas Gábor László nemcsak adószakértőként, de a fejlesztésben részt vevő szakemberként is segített nekünk első kézből megtudni a változással összefüggő legfontosabb információkat.

Lejátszási idő: 01:54:20

A felvétel dátuma: 2023.04.14.

Megnézem

Hogyan figyeljem üzleti partnereimet, hogy ne váljak áfakijátszás részesévé?

Az adóhatóság vizsgálatainak fókuszában továbbra is az áfa áll, az ellenőrzések zöme pedig az áfalevonási joghoz kapcsolódik. Hogy tudja egy vállalkozás ellenőrizni az üzleti partnereit, hogy ne váljon áfakijátszás részesévé és hogy tudja ezt a hatóság felé bizonyítani? Ezeket a kérdéseket járta körbe szakértőnk, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szenior ügyvédje, adótanácsadó.

Lejátszási idő: 01:08:47

A felvétel dátuma: 2023.03.08.

Megnézem

Hogyan figyeljem üzleti partnereimet, hogy ne váljak áfakijátszás részesévé? Kérdések és válaszok

Az adóhatóság vizsgálatainak fókuszában továbbra is az áfa áll, az ellenőrzések zöme pedig az áfalevonási joghoz kapcsolódik. NAV ellenőrzés során, áfalevonhatóság kapcsán az adózónak azt kell bizonyítania, hogy nem volt és nem is lehetett tudomása arról, hogy adókijátszásban vesz részt, míg a NAV-nak azt kell bizonyítania, hogy a vállalkozás tudott vagy tudnia kellett arról, hogy adókijátszás részese. Ezt a témát járta körbe szakértőnk, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda szenior ügyvédje, adótanácsadó.

Lejátszási idő: 00:20:01

A felvétel dátuma: 2023.03.07.

Megnézem

Miben segít majd a könyvelőknek a NAV új eÁFA M2M koncepciója?

Miben segíthetnek a nehézségek és hibatévesztések miatti félelmek leküzdésében a NAV új, digitális megoldásai és miben támogathatja a vállalkozások működését, valamint a könyvelők napi munkáját az új eÁFA M2M koncepciója? Czöndör Szabolcs áfa-szakértő, a Menedzser Praxis állandó előadója ezúttal is a digitális megoldások ismertetésén keresztül mutatta be a NAV legújabb fejlesztéseit és szolgáltatásait.

Lejátszási idő: 1:27:43

A felvétel dátuma: 2023.02.27.

Megnézem

Miben segít majd a könyvelőknek a NAV új eÁFA M2M koncepciója? Kérdések és válaszok

A NAV jelentősen átalakította a kiajánlott áfabevallás tervezet projektjét, mely számos lehetőséget és hasznos szolgáltatást fog tartalmazni a könyvelők és vállalkozások számára is. Az új eÁfa M2M bevezetésének apropóján tartott szakmai napunk kérdései leginkább arra vonatkoztak, hogy kötelezettséget jelentenek-e és pontosan milyen műveletekre használhatóak az új szolgáltatások. A felvetésekre előadónk, Czöndör Szabolcs válaszolt.

Lejátszási idő: 00:31:22

A felvétel dátuma: 2023.02.26.

Megnézem

Középpontban a 2023-as adóváltozások

2023-tól változtak az adótörvények, ami érinti az összes főbb adónemet és számos újdonságot tartogat a vállalkozások számára. A törvénymódosítások részleteit mutatta be szakértőnk, aki jogász, igazságügyi adó- és könyvszakértő.

Lejátszási idő: 01:19:37

A felvétel dátuma: 2023.01.25.

Megnézem

A számviteli törvény 2022. őszi és 2023-as változásai, a KATA adóalanyiságból való kilépés számviteli feladatai

2023-ban lépett életbe az adótörvény módosítása, ami érinti az összes főbb adónemet és számos újdonságot tartalmaz a vállalkozások számára. Változott a számiteli törvény is. A törvénymódosítások részleteit mutatta be és elemezte szakértőnk, aki a Pénzügyminisztérium osztályvezetője és a Magyar Számviteli Szakemberek egyesületének elnöke.

Lejátszási idő: 00:59:15

A felvétel dátuma: 2023.01.24.

Megnézem

Személyi jövedelemadó és az eljárási, végrehajtási szabályok 2023-as változásai

2023-ban lépett életbe az adótörvény módosítása, ami érinti az összes főbb adónemet és számos újdonságot tartogat a vállalkozások számára. Több ponton változik az átalányadózás, pontosították az szja, a kiva, és az áfa szabályokat. A törvénymódosításokat ismertette konferenciánkon előadónk, a NAV Dél-budapesti Adóigazgatóságának főosztályvezetője.

Lejátszási idő: 00:52:20

A felvétel dátuma: 2023.01.23.

Megnézem

Az átalányadózás rejtélyei és lehetőségei 2023-tól

Több százezer vállalkozást érint a 2023. évi adótörvény módosítás azok közül, akik a tavalyi kata változások hatására kiléptek a kisadózásból vagy az átalányadózás lehetőségét fontolgatják. Szakértőnk átfogó előadásában igyekezett minden kérdést és lehetőséget számba venni.

Lejátszási idő: 01:25:38

A felvétel dátuma: 2023.01.19.

Megnézem

Fókuszban a 2023-as adóváltozások

Elfogadta az Országgyűlés a jövő évi adócsomagot, amely érinti az összes főbb adónemet és számos újdonságot tartogat a vállalkozások számára. Több ponton változik az átalányadózás, módosul az iparűzési adó, a tao, a transzferárazás és megszűnik az illetékbélyeg. Pontosították az szja, a kiva, és az áfa szabályokat. A november végén kihirdetett és november 23-án a Magyar Közlönyben már megjelent törvénymódosításokat ismertette és elemezte szakmai napunkon jogász, igazságügyi adó- és könyvszakértő előadónk.

Lejátszási idő: 2:08:51

A felvétel dátuma: 2022.12.12.

Megnézem

Fókuszban a 2023-as adóváltozások: kérdések és válaszok

Elfogadta az Országgyűlés a jövő évi adócsomagot, amely érinti az összes főbb adónemet és számos újdonságot tartogat a vállalkozások számára. Több ponton változik az átalányadózás, módosul az iparűzési adó, a tao, a transzferárazás és megszűnik az illetékbélyeg. Pontosították az szja, a kiva, és az áfa szabályokat. A november végén kihirdetett és november 23-án a Magyar Közlönyben már megjelent törvénymódosításokat ismertette és elemezte szakmai napunkon jogász, igazságügyi adó- és könyvszakértő előadónk.

Lejátszási idő: 00:18:01

A felvétel dátuma: 2022.12.11.

Megnézem

Hogyan készüljünk fel a NAV ellenőrzésre?

Az elmúlt 5 év gyakorlata alapján kijelenthető, hogy 2022-ben sokkal kevesebb, de célzottabb adóellenőrzési vizsgálatot folytatott le a NAV, mint korábban. Több lett a közigazgatási és a büntető eljárás. A jogkövetési vizsgálatokból ? amelyek előkészíthetik a későbbi ellenőrzést ? továbbra is sok van. Támogató eljárások főként magánszemélyekkel szemben, jellemzően szja és szocho témában indulnak. Szakértőnk, aki ügyvéd és adótanácsadó, ismertette a legfrissebb ellenőrzési tapasztalatokat, ötleteket adott a felkészüléshez és az eljárásban való részvételhez.

Lejátszási idő: 1:08:27

A felvétel dátuma: 2022.12.08.

Megnézem

Hogyan készüljünk a NAV ellenőrzésre? Kérdések és válaszok

Az elmúlt 5 év gyakorlata alapján kijelenthető, hogy 2022-ben sokkal kevesebb, de célzottabb adóellenőrzési vizsgálatot folytatott le a NAV, mint korábban. Több lett a közigazgatási és a büntető eljárás. Szakértőnk, aki ügyvéd és adótanácsadó, ismertette a legfrissebb ellenőrzési tapasztalatokat, ötleteket adott a felkészüléshez és az eljárásban való részvételhez.

Lejátszási idő: 00:20:33

A felvétel dátuma: 2022.12.07.

Megnézem

Gyakorlatban az átalányadózó egyéni vállalkozók kötelezettségei

A kata körből kieső vállalkozók közül sokan az átalányadózást választották, ami az előzetes számítások alapján optimális megoldásnak tűnt annak ellenére, hogy jóval bonyolultabb és több adminisztrációval járó adózási mód, mint a kata volt. De vajon tényleg jó az átalányadózás? Milyen lehetőségek és milyen veszélyek rejlenek ebben az adózási formában? Szakértőnk ezeket a témákat boncolgatta előadásában.

Lejátszási idő: 01:53:58

A felvétel dátuma: 2022.11.15.

Megnézem

Gyakorlatban az átalányadózó egyéni vállalkozók kötelezettségei Kérdés-válasz

A kata körből kieső vállalkozók közül sokan az átalányadózást választották, ami az előzetes számítások alapján optimális megoldásnak tűnt annak ellenére, hogy jóval bonyolultabb és több adminisztrációval járó adózási mód, mint a kata volt. Milyen lehetőségek és milyen veszélyek rejlenek az átalányadózásban? Ezeket a témákat boncolgatta szakértőnk a szakmai napunkon.

Lejátszási idő: 00:29:22

A felvétel dátuma: 2022.11.14.

Megnézem

Válságálló tippek cégvezetőknek a bevételek növelésére

Az újabb válság, az infláció és az év végi számolgatások érthetően előtérbe állítják a bevételnövelés lehetőségeit a cégvezetők körében. Milyen megoldások vannak, amelyek beépíthetőek a cég mindennapi tevékenységébe a profitnövelés érdekében? Professzionális értékesítési tanácsadóink előadásukban olyan „válságálló” módszereket ismertettek, amelyek tudatos alkalmazása gyors és kézzelfogható hasznot eredményezhet.

Lejátszási idő: 01:53:12

A felvétel dátuma: 2022.11.07.

Megnézem

Válságálló tippek cégvezetőknek: kérdések és válaszok

Milyen „trükköket” alkalmazhatnak a cégek a nagyobb árbevétel elérése érdekében a jelenlegi válsághelyzetben? Vannak-e olyan megoldások, amelyeket a mindennapi tevékenységükbe beépítve növelhetik a profitot? Professzionális értékesítési tanácsadóink szakmai napunk során élő adásban is megválaszolták a legérdekesebb és leginkább tanulságos kérdéseket.

Lejátszási idő: 00:12:09

A felvétel dátuma: 2022.11.06.

Megnézem

Áfa kijavítási kérelem és az adólevonási jog a gyakorlatban

Több mint 1500 érdeklődő követte szakértőnk, Bonácz Zsolt előadását, melyben részletesen ismertetésre került, hogy pontosan mire szolgál a kijavítási kérelem, milyen jogszabályokon alapul és az áfa nyilatkozatok mely típusait lehet így korrigálni.

Lejátszási idő: 02:19:55

A felvétel dátuma: 2022.09.22.

Megnézem

Kérdések és válaszok „Áfa kijavítási kérelem” című szakmai napunkon

A kötelező áfa-nyilatkozat benyújtásának elmulasztása több szempontból is problémát jelenthet egy vállalkozás számára. Szakmai napunk előadója, Bonácz Zsolt áfa-szakértő több, mint 2 órás előadását követően ezúttal is számos kérdés merült fel, melyet a résztvevők közvetlenül is feltehettek az előadónak.

Lejátszási idő: 00:24:03

A felvétel dátuma: 2022.09.22.

Megnézem

Gyakorlatban az őstermelők 2022-es adózási lehetőségei

A 2022. január 1-től életbe lépett szabályozáson túl a nyári adóváltozás is érinti az őstermelőket. Mi az újdonság a szocho fizetési kötelezettség és az áfa tekintetében? Hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban az új előírásokat, hogy kell adóznia az őstermelőknek 2022-ben? Megtudhatja szakértőnk előadásából.

Lejátszási idő: 02:02:18

A felvétel dátuma: 2022.09.15.

Megnézem

Kérdések és válaszok az őstermelők 2022-es adózási lehetőségeiről

Hogyan érinti az őstermelőket a 2022-es nyári adóváltozás? Milyen kérdések merülhetnek fel az őstermelői tevékenységi körökkel, a bevallással és kötelezettségekkel kapcsolatban? Az őstermelők 2022-es adózási lehetőségeit bemutató előadását követően Dr. Nagy Péter válaszolt a résztvevők kérdéseire.

Lejátszási idő: 00:42:58

A felvétel dátuma: 2022.09.13.

Megnézem

Minden, ami nem átalányadó: a tételes költségelszámolás és a katás cégek lehetőségei

Sok szó esik az átalányadóról, mint a KATA szerinti adózás egyik legfontosabb alternatívájáról. De mi a helyzet az egyéb lehetőségekkel? Milyen szabályok szerint működik a tételes költségelszámolás? Mivel érdemes kalkulálniuk a katás cégeknek, akik a társasági adót vagy a KIVA szerinti adózást is választhatják? Kérdések, válaszok és alapvető tudnivalók Szilágyi Anitától, a vallalkozasokosan.hu egyik alapítójától.

Lejátszási idő: 25 perc

A felvétel dátuma: 2022.08.31.

Megnézem

Régi kata, új kata: ezekre mindenképp oda kell figyelni a szeptemberi változások miatt

Hogyan készüljenek a KATA szerint adózó kisvállalkozók a 2022. szeptemberétől hatályos változásokra? Mit kell tenni, hogy továbbra is a kedvező adózási formát választhassuk? Milyen feladatok várnak a jelenlegi katásokra? Többek között ezekre a kérdésekre adunk választ Szilágyi Anitával, a vallalkozasokosan.hu egyik alapítójával.

Lejátszási idő: 26 perc

A felvétel dátuma: 2022.08.17.

Megnézem

KATA után átalányadó: a lényeg azoknak, akiknek most kell dönteni

Milyen konkrét lehetőségek közül választhatnak szeptembertől KATA hatálya alól "kiesők"? Kinek és miért lehet jó az átalányadó, hogyan kalkuláljunk vele? Aki válaszol: Szilágyi Anita, a vallalkozasokosan.hu egyik alapítója.

Lejátszási idő: 42 perc

A felvétel dátuma: 2022.08.17.

Megnézem

Viszlát KATA, jön az átalányadó? Miért és kinek érdemes áttérni az átalányadóra?

Szeptember 1-jétől kényszerül új adózási módot választani több mint 300 ezer vállalkozó a kata-törvény módosítása miatt. Milyen szempontok alapján érdemes választani? Mit tanácsoljanak a könyvelők az ügyfeleiknek? Ebben nyújtott segítséget Ruszin Zsolt, a Menedzser Praxis Cégkapu szakértője, az MKOE alelnöke, könyvvizsgáló, bejegyzett adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő, szakoktató előadása.

Lejátszási idő: 02:01:08

A felvétel dátuma: 2022.08.04.

Megnézem

Viszlát KATA - kérdések és válaszok az újratervezéshez Ruszin Zsolt adószakértővel

Kicsit több mint két hetük van a KATA-ból kieső vállalkozásoknak arra, hogy új adózási módot válasszanak. Milyen lehetőségek kínálkoznak, kinek mi lehet az optimális megoldás? A most legaktuálisabb kérdésekre adott választ Ruszin Zsolt, a Menedzser Praxis Cégkapu szakértője, az MKOE alelnöke, könyvvizsgáló, bejegyzett adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő, szakoktató.

Lejátszási idő: 01:29:57

A felvétel dátuma: 2022.08.04.

Megnézem

Fókuszban a kereskedelmi és vendéglátó egységek fogyasztóvédelmi ellenőrzése

Mikor és hogyan bírságolhat a fogyasztóvédelmi hatóság? Mit vizsgálnak az ellenőrzés során, és mely esetekben jár már az első alkalommal is bírság? Mitől függ a bírság összege? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat fogyasztóvédelmi szakjogász szakértőnk előadásából.

Lejátszási idő: 01:16:18

A felvétel dátuma: 2022.07.05.

Megnézem

Fókuszban a kereskedelmi és vendéglátó egységek fogyasztóvédelmi ellenőrzése Kérdés-válasz

Mikor és hogyan bírságolhat a fogyasztóvédelmi hatóság? Mit vizsgálnak az ellenőrzés során, és mely esetekben jár már az első alkalommal is bírság? Mitől függ a bírság összege? Ezekről a témákról is beszélt fogyasztóvédelmi szakjogász szakértőnk az előadásában.

Lejátszási idő: 7:02

A felvétel dátuma: 2022.07.04.

Megnézem

Kötelező számviteli szabályzatok frissítésének 2022-es szabályai

A kötelező számviteli szabályzatok frissítésének 2022-es szabályai. Mik a külső és belső szabályrendszerek összefüggései? Milyen egyedi esetekre és folyamatokra vonatkozó szabályozások alapján kell egy vállalkozásnak elkészítenie a szabályzatait?

Lejátszási idő: 01:53:54

A felvétel dátuma: 2022.06.10.

Megnézem

Számviteli szabályzatok frissítésének 2022-es szabályai: kérdések és válaszok

A kötelező számviteli szabályzatok frissítésének 2022-es szabályai. Mik a külső és belső szabályrendszerek összefüggései? Milyen egyedi esetekre és folyamatokra vonatkozó szabályozások alapján kell egy vállalkozásnak elkészítenie a szabályzatait? Az előadás alatt felmerült kérdések megválaszolása szakértőnk által.

Lejátszási idő: 12:23

A felvétel dátuma: 2022.06.06.

Megnézem

Fókuszban a számlázás 2022-es kritikus pontjai a NAV főosztályvezetőjével

Számlázás és számlázási szabályok. Melyek a legjellemzőbb ellenőrzési pontok a számlakiállításban és hogy kell azoknak megfelelni? A helyes számlázási gyakorlat kialakításának bemutatása példákon keresztül, a NAV főosztályvezetőjével.

Lejátszási idő: 01:46:10

A felvétel dátuma: 2022.06.02.

Megnézem

Fókuszban a számlázás 2022-es kritikus pontjai a NAV főosztályvezetőjével

Számlázás és számlázási szabályok az áfa törvény szerinti kötelező adattartalommal. Melyek a legjellemzőbb ellenőrzési pontok a számlakiállításban és hogy kell azoknak megfelelni? A helyes számlázási gyakorlat kialakításának bemutatása példákon keresztül, aktuális kérdések megválaszolása a NAV főosztályvezetője által.

Lejátszási idő: 46:01

A felvétel dátuma: 2022.06.02.

Megnézem

Kinek éri meg az átalányadó? Ruszin Zsolt válaszol

2022-ben is aktuális téma, hogy miért és kinek érdemes áttérni az átalányadóra. Kinek és miért jó az átalányadó?

Lejátszási idő: 00:34:54

A felvétel dátuma: 2022.05.17.

Megnézem

Miért és kinek érdemes áttérni az átalányadóra?

Az átalányadózás legújabb, 2022-es aktualitás határideje szerint május 20-áig a normál adózásúaknak dönteniük kellett, hogy 2022. január 1-jével melyik adózási formát választják. Kinek és miért jó az átalányadó?

Lejátszási idő: 01:52:45

A felvétel dátuma: 2022.05.16.

Megnézem

Mit válasszanak a katások 2022-től? Ruszin Zsolt válaszol

Ruszin Zsolt, a Menedzser Praxis állandó szakértője válaszolta meg szakmai napunk résztvevőinek kérdéseit.

Lejátszási idő: 11:42

A felvétel dátuma: 2022.01.27.

Megnézem

Kiknek kedvez az átalányadó 2022-ben?

Ruszin Zsolt előadása az átalányadó lehetőségeiről.

Lejátszási idő: 51:20

A felvétel dátuma: 2022.01.26.

Megnézem

KATA vagy átalányadó 2022-ben?

Szilágyi Anita a Vállalkozás Okosan és Fülöp Olga a Számpatikus ismert szakértői mondják el közérthetően, hogy mikor jobb a kata és mikor előnyösebb az átalányadó.

Lejátszási idő: 31:59

A felvétel dátuma: 2022.01.26.

Megnézem

Mi vár a katásokra 2021-től?

Ruszin Zsolt interaktív előadása, 2020. október 21.

Lejátszási idő: 1:43:33

A felvétel dátuma: 2022.01.24.

Megnézem

Mi vár a katásokra 2021-től? - Kérdések és válaszok

Ruszin Zsolt válaszai a beérkező kérdésekre, 2020. október 21.

Lejátszási idő: 31:03

A felvétel dátuma: 2022.01.22.

Megnézem

KATA 2021: fókuszban a 40 százalékos adóteher szabályai

Ruszin Zsolt interaktív előadása, 2020. november 25.

Lejátszási idő: 1:55:24

A felvétel dátuma: 2022.01.21.

Megnézem

KATA 2021: fókuszban a 40 százalékos adóteher szabályai - Kérdések és válaszok

Ruszin Zsolt válaszai a beérkező kérdésekre, 2020. november 25.

Lejátszási idő: 1:02.24

A felvétel dátuma: 2022.01.20.

Megnézem