Főoldal Nyíl Videotár Nyíl Kérdések és válaszok „Áfa kijavítási kérelem” című szakmai napunkon

Kérdések és válaszok „Áfa kijavítási kérelem” című szakmai napunkon

Bonácz Zsolt Dátum Felvétel időpontja: 2022.09.22

Lejátszási idő: 00:24:03


A kötelező áfa-nyilatkozat benyújtásának elmulasztása több szempontból is problémát jelenthet egy vállalkozás számára. Szakmai napunk előadója, Bonácz Zsolt áfa-szakértő több, mint 2 órás előadását követően ezúttal is számos kérdés merült fel, melyet a résztvevők közvetlenül is feltehettek az előadónak.

Több mint 1500 érdeklődő követte szakértőnk, Bonácz előadását, melyben részletesen ismertetésre került, hogy pontosan mire szolgál a kijavítási kérelem, milyen jogszabályokon alapul és az áfa nyilatkozatok mely típusait lehet így korrigálni.
Bonácz Zsolt szeptember 7-én megtartott, több mint 2 órás előadása és szakmai elemzése részletesen és kimerítően vette sorba a kijavítási kérelemmel összefüggő legfontosabb kérdéseket, kritikus pontokat. A kiválasztott példákon keresztül jobban megérthettük az összetett ügylet és az áfa levonás kapcsolatát.

Bonácz Zsolt előadásában kiemelten is tárgyalásra kerültek azok a szabályok, amelyek – a tapasztalatok szerint – problémát okozhatnak a vállalkozásoknak. A szakmai nap utolsó szakaszában feltett kérdések is jórészt az ilyen jellegű kérdéseket érintették.