Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs

adószakértő adótanácsadó


Adószakértő, közgazdász, a Menedzser Praxis Tudás-és Válaszközpont vezető adószakértője és tanácsadója, főosztályvezető (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, KAVIG Informatikai és Transzferár Ellenőrzési Főosztály). 

 

Adószakértőként, rendszeres előadója a Menedzser Praxis szakmai napjainak, szakértői eseményeinek. Cégünk elmúlt években megrendezésre kerülő legsikeresebb eseményeinek előadója, többek között a Cégkapu, online számlaadat-szolgáltatás, számlázás témaköreiben tartott széleskörű érdeklődésre számot tartó előadásokat. 

 

Cégünknél végzett szakértői és előadói tevékenysége elsősorban a számlázás, áfa- és a forgalmi adózás terjed ki különös tekintettel az online számlázás – egyedülálló módon – fejlesztői, működési és szakértői perspektívát egyaránt magában foglaló kérdésköreire.

  • Cikkeket és magyarázatokat ír
  • Irat- és szabályzatmintákat készít

Legutóbbi előadásai

Számlázás

Fókuszban a számlázás 2022-es kritikus pontjai a NAV főosztályvezetőjével

Számlázás és számlázási szabályok. Melyek a legjellemzőbb ellenőrzési pontok a számlakiállításban és hogy kell azoknak megfelelni? A helyes számlázási gyakorlat kialakításának bemutatása példákon keresztül, a NAV főosztályvezetőjével.

Lejátszási idő: 01:46:10

A felvétel dátuma: 2022.06.02.

Megnézem

Számlázás

Fókuszban a számlázás 2022-es kritikus pontjai a NAV főosztályvezetőjével

Számlázás és számlázási szabályok az áfa törvény szerinti kötelező adattartalommal. Melyek a legjellemzőbb ellenőrzési pontok a számlakiállításban és hogy kell azoknak megfelelni? A helyes számlázási gyakorlat kialakításának bemutatása példákon keresztül, aktuális kérdések megválaszolása a NAV főosztályvezetője által.

Lejátszási idő: 46:01

A felvétel dátuma: 2022.06.02.

Megnézem